I Jacob Holms Minde hedder vores køkkenmedarbejdere Rasha og i Skovhytten hedder vores køkkenmedarbejder Pouran.
De sørger for dejlig mad til alle børn og voksne. Vi har det økologiske spisemærke, og så følger vi sundhedsstyrelsens anbefalinger.
Vi serverer følgende måltider:
Morgenmaden består af havregrød/havregryn og brød med smør
Formiddagsmaden består af knækbrød eller rugbrød, nogle dage kan der fx. være hummus til
Frokosten varierer fra dag til dag, se vores faste maddage.
Eftermiddagsmaden består af friskt bagt brød med smør/kompot og forskelligt frugt.
Her er et udgangspunkt for hvordan en uge kan se ud:
Mandag er grøddag
Tirsdag er fiskedag
Onsdag er kød/kyllingdag
Torsdag er vegetardag
Fredag får vi smør-selv-madder med forskelligt pålæg.
Hvis ens barn har allergi, skal man vise en lægeerklæring - så sørger køkkendamerne for at lave mad til barnet uden den pågældende ingrediens.
Vi tale om smag, konsistens, temperatur mm. når vi spiser.
Er der en fødevare man ikke spiser af religiøse årsager, tager vi hensyn til dette.
Ved behov for blødere kost får vi serveret grød, mos mm. der er baseret på børnenes frokost (f.eks. får børnene serveret kartofler og fiskefrikadeller, så bliver det blendet til mos)
Desuden serveres der mælk når vi kl. 14 får eftermiddagsmad
SUKKERPOLITIK
Københavns Kommune har indført en sukkerpolitik. Vi serverer derfor ikke sukker og saftevand bliver kun serveret på de varme sommerdage. Derfor opfordrer vi til, at I som forældre tænker over dette, hvis I har lyst til at tage noget med – snak med personalet om det.